Tokaj Macik Winery
Biele, sladké
Najznámejšie vína z Tokaja, ktoré sa vyrábajú najstaršou metódou z najkvalitnejšieho hrozna v najlepších ročníkoch už niekoľko storočí. Aj napriek vplyvom moderných vín dnes urdžujeme výrobu klasicej oxidatívnej metódy. Mohutná, očarujúca chuť a vôňa plná ušľachtilých tónov medu, orieškov, korenia, kandizovaného ovocia, karamelu, sušených byliniek a množstva iných tónov. Chuť je explozívna, štruktúrovaná a mohutná s dlhočiznou dochuťou.
Vinárstvo
Ročník
2006
Krajina pôvodu
Farba vína
Druh vína
Obsah cukru
sladké
Objem
0,500l
Obsah alkoholu
12,00%
Pôvod hrozna
Tokajská vinohradnícka oblasť
Teplota podávania
8 - 10°C
Teplota skladovania
8 - 10°C