Víno slamovo-zlatistej farby s iskrivým zeleným odleskom a jemným decentným perlením. Aromatika vína je výrazná, kvetnato-ovocná s tónmi zrelého pomela, jesennej hrušky a limetkovej kôry. Komplexnú vôňu dotvára jemný biskvitovo-maslový tón s praženými lieskovcami a citrónovou trávou. Chuť je bohatá, kvetnatá a mimoriadne svieža s nuansami hruškových cukríkov a neutíchajúcou perzistentnou dochuťou.
Sekt z ručne oberaného hrozna, ktoré bolo spracované šetrne a s obmedzením prístupu vzdušného kyslíka vo všetkých fázach výroby. Primárna alkoholová fermentácia základného vína prebehla v nerezových nádobách pri teplote pod 14 °C, následne boli vína krátkodobo ponechané na čistých kvasničných kaloch, ktoré sa občas premiešavali, čo obohatilo sviežu chuť vín o krémové ovocné tóny. Sekundárna fermentácia prebehla priamo vo fľašiach a víno ležalo vo fľaši na kvasničných kaloch po dobu 14 mesiacov.